S

Störrig organiseren we met een aantal partners en is een wild festival waar jij of je bedrijf misschien ook wel aan mee wil doen? We zoeken vrijwilligers die het festival een warm hart toedragen en sponsors die ons willen helpen het festival in 2020 financieel mogelijk te maken. 

Sponsoren

Steunt jouw bedrijf graag culinaire, Veluwse, Edese of duurzame initiatieven? Wordt dan partner van dit mooie culinaire festival. Wij besteden aandacht aan jouw bedrijf in uitingen op social media, de website en gedrukte media. Je kunt met een aantal relaties deelnemen aan exclusieve workshops en iets van je organisatie in de goodiebag voor de workshops en zondagmorgen stoppen. Vraag naar de mogelijkheden, wij hebben voor elk budget wel een fraai pakket samengesteld.

Vriend worden

Wil je geen sponsor worden, maar wil je wel graag dat Störrig in 2020 weer wordt georganiseerd? Steun ons dan met 50 euro en je wordt ‘Vriend van Störrig’. Hiervoor krijg je in 2020 een VIP ontvangst op het terrein inclusief een gratis wild hapje en een wilde cocktail. En je mag het hele jaar onder al je emails, brieven, appjes en je website het speciale ‘Vriend van’ logo voeren.

Vrijwilliger worden

Voor verschillende activiteiten zijn we opzoek naar vrijwilligers. Zowel voor de voorbereidingen, als voor tijdens het festival zelf. Vind jij het leuk om jouw expertise in te zetten voor Störrig? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Meer info en aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden kun je terecht bij Mirjam Veenman of Christian Weij.

info@storrig.nl

Mirjam Veenman
06 30117899

Christian Weij
06 15104203


Bericht naar ons sturenThere are no comments

%d bloggers liken dit: