O

OPENINGSTIJDEN:

Störrig Festival is op zaterdag 27 oktober van 11.00 tot 20.00 uur en de toegang tot het festival terrein is gratis.

WAAR:

Op de oude stormbaan van de Mauritskazerne aan de Nieuwe Kazernelaan 2 in Ede.

ROUTE:

Wij vinden zelf dat rijden via de N304, vanaf de A1, het prettigste rijdt en het is ook nog eens een prachtige route. Ben je aangekomen op de Klinkenbergerweg volg dan de borden Störrig (of Akoesticum) en rij vervolgens over de Eikenlaan. Wanneer je door het hek de kazerne op rijdt, vervolg je je weg en volg je de borden P.

PARKEREN:

Je komt natuurlijk gewoon op de fiets en die kun je neerzetten op het parkeerterrein. Trein station Ede-Wageningen is op 15 minuten lopen (route is aangegeven). Auto’s kunnen worden geparkeerd op het parkeerterrein vlakbij het festivalterrein. Volg de borden die langs de weg staan.

Parkeer je auto NIET langs de weg, dan riskeer je een parkeerboete, en dat zou niet zo fraai zijn.

WEERSVOORSPELLING:

De voorspelling voor dit moment geeft aan dat we op zaterdag 27 oktober een zonnetje kunnen verwachten bij een graad of 12. Mocht er toch een buitje vallen: er zijn voldoende mogelijkheden om te schuilen en er is een deels overdekte bar.

Voor onze wildplukwandeling op zondag 28 oktober ziet het weer er  ook vrij rustig uit.

Voor iedereen: zorg voor een regenjas of paraplu voor een eventuele bui. Trek goede schoenen aan, het festival vindt op een grasachtig terrein plaats. Met die voorzorgsmaatregelen in acht genomen, moet het allemaal goed komen.

BETALING:

Voor eten en drinken bij de chefstenten: met munten

Kinderprogramma: met munten

Kramen op de Wilde Markt: cash/pin

Munten zijn te koop bij het munten verkooppunt bij de ingang van het festivalterrein. Munten kosten € 2,- per stuk en zijn breekbaar. Eenmaal aangeschafte munten worden niet teruggenomen, koop gewoon nog een biertje. ALLEEN PIN

TICKETS WORKSHOPS/BADDEREN IN HET BOS:

Als je online een ticket hebt gekocht, neem die dan mee (print of op je telefoon). Ook op het festival zelf kan je nog kaartjes voor een badder-sessie of workshop kopen. Zo lang de voorraad strekt. Een kaartje voor een workshop koop je bij het muntenverkooppunt.

KINDERPROGRAMMA:

Kinderkooktent

Voor de jonge bezoekers is er een kinderkooktent waar ze zelf pizza’s mogen bakken, popcorn poffen en herfstfiguren maken. Dat gebeurt onder begeleiding, zodat de ouders een uurtje “vrij” hebben. Vanaf 11.30, ieder uur inloop. kost 2 munten VOL=VOL

We hebben ook de Burgemeester van Buiten

kinderen kunnen daar onbeperkt spelen, bouwen en ravotten. Programma onderdelen:

  • Mini apenkooi parcours waar kinderen kunnen klimmen en slingeren
  • Takkebeesten timmeren
  • Rariteitenkabinet vol Veluwse vondsten
  • Speren maken, inclusief zakmesles
  • Vogelvoeder takken maken

Inloop vanaf 11.00 uur, de gehele dag. kost 1 munt per kind (kind krijgt stempel op de hand). De Burgemeester bepaalt hoeveel kinderen het terrein op mogen.

NIX 18:

Bij de bar, fermentatiekramen en in het restaurant geldt uiteraard het NIX-beleid, dus aan bezoekers onder de 18 verkopen we geen alcohol.

There are 2 comments


Post a new comment

%d bloggers liken dit: