O

OPENINGSTIJDEN:

Störrig Festival is op zaterdag 21 oktober van 15.00 tot 22.00 uur en de toegang tot het festival terrein is gratis.

WAAR:

Op de stormbaan van de Mauritskazerne aan de Nieuwe Kazernelaan 2 in Ede.

ROUTE:

Er wordt gewerkt aan de wegen rondom Ede/Apeldoorn. Wij vinden zelf dat rijden via de N304, vanaf de A1, de minste vertraging oplevert. Vanaf de Klinkenbergerweg volg je de borden Störrig (of Akoesticum) en rij je vervolgens over de Eikenlaan. Wanneer je door het hek de kazerne op rijdt, vervolg je je weg en volg je de borden P.

PARKEREN:

Je komt natuurlijk gewoon op de fiets en die kun je neerzetten op het parkeerterrein. Trein station Ede-Wageningen is op 15 minuten lopen (route is aangegeven). Auto’s kunnen worden geparkeerd op het parkeerterrein vlakbij het festivalterrein. Volg de borden die langs de weg staan.

Parkeer je auto NIET langs de weg, dan riskeer je een parkeerboete, en dat zou niet zo fraai zijn.

SLECHT WEER (bestaat niet):

De voorspelling geeft een minimale kans van 0,6 mm regen aan. Dat noemen wij geen slecht weer. Mócht er een druppel regen vallen bedenk dan: er valt meer op de grond, dan op je hoofd.

Trek goede schoenen aan en zorg voor een regenjas, het festival vindt op een grasachtig terrein plaats.

BETALING:

Eten en drinken: met munten

Kramen: cash/pin

Munten zijn te koop bij het munten verkooppunt bij de ingang van het festivalterrein. Munten kosten € 2,50 per stuk en zijn breekbaar. Wat je over hebt, lever je gewoon weer in (of koop gewoon nog een biertje). ALLEEN PIN

TICKETS BADDEREN IN HET BOS:

Als je online een ticket hebt gekocht, neem die dan mee (print of op je telefoon). Ook op het festival zelf kan je nog een kaartje voor een badder-sessie kopen. Zo lang de voorraad strekt. Een kaartje koop je bij het munten verkooppunt.

KINDERKOOKTENT:

Voor de jonge bezoekers is er een kinderkooktent waar ze zelf pizza’s mogen bakken, popcorn poffen en herfstfiguren maken. Dat gebeurt onder begeleiding, zodat de ouders een uurtje “vrij” hebben. Vanaf 15.30, ieder uur inloop. kost 1 munt VOL=VOL

NIX 18:

Bij de bar, fermentatiekramen en in het restaurant geldt uiteraard het NIX-beleid, dus aan bezoekers onder de 18 verkopen we geen alcohol.

There are no comments

%d bloggers liken dit: