S

Störrig organiseren we in samenwerking met de gemeente Ede en is een wild festival waar jij of je bedrijf misschien ook wel aan mee wil doen? We zoeken exposanten voor de wilde markt op zaterdag, mensen die demonstraties en workshops willen geven, vrijwilligers die het festival een warm hart toedragen en sponsors die ons willen helpen het festival financieel mogelijk te maken. 

Exposeren

Op zaterdag 27 oktober is het festival met eten, drinken en demonstraties waar we zo’n 4.500 mensen verwachten. Hier komt een markt waar plek is voor zo’n 40 kramen. Kramen die we willen verhuren aan iedereen die bijvoorbeeld iets met wild, natuur, wildpluk, vuur, outdoor cooking, roken, ambachtelijk producten, lokale producten wil verkopen en/of demonstreren. Dit hoeven natuurlijk niet alleen eetbare producten te zijn. Allerlei bijpassende zaken zijn ook meer dan welkom. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boekenverkopers, outdoor vakanties, wandelverenigingen, landroverclubs, natuurlijke buitenmeubels, en andere producten die iets met wild, natuur of de Veluwe te maken hebben. De huur van een marktkraam is €55,- exclusief stroom. Kom je met een eigen stand/busje/bakfiets etc. en heb je alleen een plek nodig, dan kost het € 40,-. Bovenop deze huurkosten, vragen we ook nog een kleine afdracht van je verkochte waren. Deze afdracht is afhankelijk van de producten die je wilt verkopen. Neem contact met ons op als je interesse hebt.

Demonstreren, gidsen, workshop of lezing geven?

Störrig is geen FoodTruckfestival. Maar een festival waar bezoekers geïnspireerd worden over al het eetbaars wat de natuur ons geeft. Hiervoor zijn we bijvoorbeeld opzoek naar wildplukkers, landschapschefs, ambachtelijk rokers, buitenkoks, jagers, boswachters en inmakers die op de zaterdag (en misschien de vrijdag) een demonstratie, workshop, wandeling, lezing – of iets waar wij nog niet aan gedacht hebben – willen verzorgen.

Sponsoren

Steunt jouw bedrijf graag culinaire, Veluwse, Edese of duurzame initiatieven? Wordt dan partner van dit mooie culinaire festival. Wij besteden aandacht aan jouw bedrijf in uitingen op social media, de website en gedrukte media. Je kunt met een aantal relaties deelnemen aan exclusieve workshops en iets van je organisatie in de goodiebag voor de workshops en zondagmorgen stoppen. Vraag naar de mogelijkheden, wij hebben voor elk budget wel een fraai pakket samengesteld.

Vrijwilliger worden

Voor verschillende activiteiten zijn we opzoek naar vrijwilligers. Zowel voor de voorbereidingen, als voor tijdens het festival zelf. Vind jij het leuk om jouw expertise in te zetten voor Störrig? Schroom dan niet om contact op te nemen. Meedoen aan Störrig staat garant voor een leuke, leerzame en energieke dag. Als vrijwilliger draag je een Störrig trui, die je na afloop mag houden en zijn er gevarieerde taken en proberen we te rouleren (er zijn nou eenmaal ook minder leuke taken en ook die doen we met elkaar).

Meer info en aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden kun je terecht bij Mirjam Veenman of Christian Weij.

info@storrig.nl

Mirjam Veenman
06 30117899

Christian Weij
06 15104203


Bericht naar ons sturenThere are no comments

%d bloggers liken dit: