D

De culinaire koppels hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan 16 nieuwe gerechten. Hieronder vind je alle gerechten bij elkaar.

Estée Strooker van ’t Amusement
Leendert Houweling (wildbeheerder)
Wilde paddestoelen-mispel-walnoot-haverwortel € 5,-
Hertenrug-rozenbottel-pastinaak € 7,50

Edwin van den Oever van Het oude Politiebureau
Lennard ter Hall (slakken kweker Slow Escargots)
Boleten met peterselie crème, sjalotten, citroengel, hazelnootolie & brioche € 5,-
Gyoza van Slow Escargot met shii-take, knoflook, gember en sesam € 7,50

Emile van der Staak van Restaurant De Nieuwe Winkel
Bart Smit (wetenschapper)

Oude perentaart met zure room (dessert) € 5,-
Wilde hotdog van eend met boerenkoolkimchi € 7,50

Mathijs Van Milt van Grand Cafe Hotel Kruller
Landgoed Kernhem (Brandrood Kaas & Makandra)

Geroosterde groenten met gebakken shii-take en brandrood € 5,-
Mouse van gerookte ganzenborst met krokante brandrood en shii-take € 7,50

Nel Schellekens van Nel Schellekens GiesZ
Mattias Terpstra van Nevel Artisan Ales (bier
)
Wilde kaasbierfondue met paddo’s & wildkruid € 5,-
Störrig herten stoemp van kop tot kont € 7,50

Louis Bos van Planken Wambuis
Pieter Keuter van ROOKmetSMAAK (rook technieken
)
Pompoensoep met vadouvan en sinaasappel € 5,-
Gerookte wild zwijn wang met zuurkool en konings oesterzwam € 7,50

Jord Althuizen pitmaster bij Smokey Goodness
Christian Weij, fermentatiespecialist
Veluwse gerookte kaas met warme appel en krokant desem brood € 5,-
Zwijnburger met walnoten lava, rode zuurkool en crème fraîche van cheddar € 7,50

Rik Jansma van Restaurant Basiliek
Annemarie Wolferink, wildplukster uit Ede

Paddestoelen hachee, crème van eikelkoffie, Olde Remeker en wilde kruiden € 5,-
Rouleaux van fazantborst met weide honing, kastanje crunch, pompoen en brandnetel € 7,50

There are no comments

%d bloggers liken dit: