n
Het Störrig Diner is uitverkocht / voor de wildplukwandeling voorafgaand aan het diner zijn nog beperkt kaarten.
Koop hier uw kaartjes.

 

Op zaterdag 26 oktober brengen wij opnieuw een culinaire ode aan de wilde Veluwe. Dit keer niet met een groot festival, maar met het Störrig Diner in het SmaakPark in Ede. In de mooie robuuste hal van het SmaakPark vieren wij de Veluwe, met een diner met lokale gerechten voor maximaal 150 gasten.

Wie en wat

Nico Klaver van ‘t Kalkoentje*, Edwin van den Oever van het Edes Proeflokaal en Karel Klosse van de Echoput werken mee aan deze speciale editie van Störrig, waar we gaan voor intiem en gezellig. De opzet zal zeker gelijkenissen vertonen met de grote broer van Störrig Diner, Störrig Festival. Er wordt in de zaal gekookt door de chefs, en ook hier zal een selectie van bijzondere wilde en vegetarische gerechten, worden bereid. Je hoeft dit keer niet in de rij voor een gerecht, de gerechten worden uitgeserveerd aan tafel. Voor een bijpassende wijn moet je wel even ‘in de benen’ en kan je terecht bij de Meisjes van de Wijn, die een prachtig assortiment wilde wijnen meebrengt.

Inloop op het SmaakPark is vanaf 18.00 uur, aanvang van het diner is om 18.30 uur.

STÖRRIG: Veluws dialect voor ruw, ruig en vasthoudend. Precies wat de Veluwe is: het stoerste gebied van het land.

Goed om te vermelden dat de opbrengst van dit diner zal worden gereserveerd voor Störrig Festival 2020, zodat we een lekkere speklaag op onze rug kunnen kweken, waarmee we volgend jaar goed uit kunnen pakken. Want wij willen heel graag door met Störrig, omdat wij in het Festival geloven en denken dat het leukste festival op de Veluwe is.

Koop hier uw kaartjes.

 

Vanaf het SmaakPark vertrekt er voorafgaand aan het Störrig Diner om 16.30 uur een bijzondere wildplukwandeling. Samen met Bosbaas Edwin loop je de Sysselt in, dat is het natuurgebied rondom het Kazerneterrein. Wat ga je doen? Je leert welke wilde planten en paddenstoelen er nu groeien en eetbaar zijn en, ook heel handig, welke je beter kunt laten staan. Na deze wandeling kijk je nooit meer hetzelfde naar al dat groene spul om je heen. Er is bij deze wandeling plaats voor maximaal 16 deelnemers.

Koop hier uw kaartjes.

 

Wil je, naast dat je aan tafel aanschuift, ook nog ‘vriend van Störrig’ worden? Dat kan al met een bijdrage vanaf € 50,00 (meer mag natuurlijk ook). In ruil voor je vriendschap krijg je iets moois terug, bijvoorbeeld het ‘vriend van Störrig’ logo, dat je gedurende een jaar mag gebruiken op je eigen website. We zijn trots op de Veluwe, en met Störrig onderstrepen we dat nog maar eens.

Vriend worden van Störrig.  

There are no comments

%d bloggers liken dit: