O

Op de valreep … we gaan het tóch gewoon doen! Een Störrig Festival diner! Op 22, 23 en 24 oktober brengen we opnieuw een ode aan de culinaire Veluwe, met 7 wilde gerechtjes voor maximaal 100 gasten per avond. Dat doen we vanuit de nieuwste culinaire hotspot op de Veluwe: het SmaakPark.

Schuif je gezellig aan?

Störrig Festival Diner

Bijzondere gerechten waarin de wilde Veluwe een hoofdrol spelen. Onze foodstands serveren 7 gerechten (ook 7 vega-gerechten) die ter plekke voor je worden bereid door Nico Klaver van ’t Kalkoentje en Mick Denneman en Christian Weij van het SmaakPark.

Je loopt zelf rond en haalt jouw gerechten bij de foodstands af. Voor een bijpassende glas wijn of bier (of een ander drankje) kan je terecht bij onze bar, die een prachtig assortiment bijpassende dranken schenkt.

7 gangen € 50,00 per persoon
7 gangen vegetarisch € 44,50 per persoon

Koop hier je kaarten

 

Inloop op het SmaakPark is vanaf 18.30 uur, aanvang van het diner is om 19.00 uur.

Eetbare Planten Wandeling

Voorafgaand aan het Störrig Festival diner vertrekt er een eetbare planten wandeling onder leiding van Annemarie Wolferink vanaf het SmaakPark. In 1,5 uur leer jij welke planten, kruiden, paddenstoelen er in de omgeving van het SmaakPark groeien, én eetbaar zijn. We vertrekken om 16.30 uur, kosten € 22,00 per persoon.

Koop hier je kaarten

Mentocht over de Veluwe

Samen met Sanna van Veluwementocht en haar tweespan Freibergers vertrek je vanaf het SmaakPark op avontuur. In 1,5 uur laat zij jou kennis maken met de ongerepte wilde Veluwe in optima forma. In een prettig tempo trekt het verkleurende herfstlandschap aan je voorbij en in de tussentijd vertelt Sanna je zo nu en dan over de bijzonderheden tijdens de tocht.

Koop hier je kaarten

 

Over de locatie: SmaakPark, Verbindelaarsweg 51A, Ede

De locatie van het SmaakPark is met de meeste routeplanners moeilijk te vinden. De enige die het precies weet is Google Maps. Je vindt de routebeschrijving hier

STÖRRIG: Veluws dialect voor ruw, ruig en vasthoudend. Precies wat de Veluwe is: het stoerste gebied van het land.

 

There are no comments

%d bloggers liken dit: